Нашите производи

Професионализам и квалитет

Нашите главни производи вклучуваат: Исправена стаклена врата за замрзнувач, стаклена врата за замрзнувач на граден кош, стаклена врата за ладилник за пијалоци, стаклена врата за ладна соба, стаклена врата до ладилник/прошетка во замрзнувач, стаклена врата за фрижидер од супермаркет, стаклена врата за ладење на супермаркет, заоблена 4~6 mm Стакло, Профил за истиснување и други додатоци...

За нас

ZHEJIANG YUEBANG GLASS CO., LTD е производител кој има повеќе од 20 години искуство и посветеност во развојот, производството и продажбата на сите видови стаклени врати за ладилници/замрзнувачи за пијалоци, стаклени врати за ладни простории, изолационо стакло, профил на пластична екструзија и видови додатоци за замрзнувачи. Производите добро се продаваат низ целиот свет, нашите клучни партнери се во Кореја, Русија, Дубаи, Мексико, Чиле, Бразил итн. Брендови како Western, Walton, Fricon, RedBull, UBC Group, Haier, Carrier, итн имаат долгорочни добри односи со нас.

Yuebang стакло

Сила и продуктивност

Имаме работилница од повеќе од 13.000 квадратни метри, повеќе од 180 квалификувани работници и зрела производна линија. Годишното производство на калено стакло е повеќе од 1 милион квадратни метри, изолационото стакло е повеќе од 250.000 квадратни метри, а пластичните профили за истиснување се повеќе од 2.000 тони.Контактирајте со специјалист

Оставете ја вашата порака